Oferta fierbinte! Cistigi bani online usor si rapid

Posted on
Cistigi bani online

“Cistigi bani online cit ai zice Bazz” ne spun cei de la Viespar. Sau. “Doriti o afacere proprie dar nu aveti bani”, ne spun cei de la Questra Holdings. Sau “Devino parte dintr-un proiect global” ne spun Kairos planet.

Interesante oferte, da? Si mie imi place cum suna dar oare e adevarat ceea ce spun ei.

Unul din cei mai puternici factori emotionali folositi in reclama este Cum sa te imbogatesti fara nici un efort. 

Pe acest principiu vin si aceste companii. Si nu doar acestea, sunt multe astfel de scheme financiare.

Cistigi bani online

Hai sa le luam pe rind pe aceste 3 companii. Din start va zic ca nu le fac reclama si nu cred in aceste siretlicuri. Nu recomand nimanui.

Viespar, iti ofera 5$ la deschiderea contului. Apoi in fiecare zi ei iti ofera taskuri. In ce consta lucrul tau?

Lucrul tau e sa pui linkuri pe anumite situri, sa scrii comentarii in general sa faci trafic pe internet.

Poti face in jur de 10-15 taskuri pe zi platite cu citiva centi, de la inceput cam 0.1 centi.

Tu pierzi timpul tau pentru un dolar -2 dolari pe zi. Pina aici e ok.

Dar cu cit faci mai multe taskuri cu atit se micsoreaza si plata pentru ele. Si asa 0.1 $ e putin dar inca se mai si micsoreaza.

Partea si mai proasta e ca ai nevoie sa stringi 50$ ca sa-i poti scoate dar ca sa ajungi la 50 $, trebuie sa muncesti 3-4 luni. Dupa 600 taskuri unii string de abia 30$ si aceasta dupa 2 luni de “munca”.

Parerea mea e ca nu se merita. Uite aici un comentariu al unei persoane:

Cistigi bani online

Acum mergem spre Questra Holdings. O companie cu sediul in Madrid, care are un site cu putine informatii despre echipa si managementul lor.

Domeniul lor e inregistrat in iunie 2016. Si pare straniu ca pe primul loc, cei care viziteaza acest site sunt din Germania(27,5%), parca se spunea ca nemtii sunt oameni destepti, ce cauta ei acolo?

Questra a fost interzisa, ca companie, in Belgia, asa ca ar trebui de gindit inainte sa ne aruncam cu capul inainte.

Aici este un screenshot de pe facebook unde se spune ca e o afacere cu venit saptaminal. La acel moment 55 de oameni se interesau de detalii. Dar numarul lor creste de la un minut la altul.

Cistigi bani online

Ca sa intri in modelul lor de investitie ai nevoie de bani. Cheltui cu ei intre 90-999,999 $.

Iti alegi un pachet apoi ei te platesc. Habar nu am ce ai de facut dupa, sau cum iti achita ei banii, despre compania aceasta am auzit azi de pe facebook si am reusit cam in 5 ore sa citesc mai multe informatii in care se spune ca e doar o scamatorie.

La inceput ai un comision de 5% care creste cu timpul cind iti faci echipa. Vechiul princiu: daca vrei sa cistigi bani online, adu mai multi creduli care si-ar dori sa se imbogateasca 🙂

Personal nu as da banii unei companii care nu e in totalitate transparenta. Si daca le achit un pachet de 400$ si ei dispar cu banii mei???

Acum 3. Kairos planet. E plin internetul de anunturi ca dai in arenda spatiu de pe calculatorul tau (de pe hard) si ei te platesc. Dar prima data trebuie sa le dai tu bani si spatiu pe disk.

Ei spun ca vind spatiul de pe hardul tau altor companii, care isi stocheaza aici informatiile.

Interesant ce companie si-ar dori sa tina informatii pe calculatorul tau sau al meu cu 2000$ pe an pentru 70GB cind cu 120$ai TB (1000GB) pe Google Drive iar pe Amazon ai nelimitat cu 60$ pe an si primele 3 luni gratuit. Trebuie sa fii fraier, ca sa stochezi date la acest pret 🙂

Cistigi bani online

Cum intri in acest MMM sau piramida.  Te inregistrez si achiti banii. In poza de mai jos sunt pachetele:

Cistigi bani online

Asa ca afacerea secolului 21 te lasa fara bani si apoi te face sa astepti pina cind ei o sa-ti de-a banii inapoi.

Daca cineva crede ca poti sa cistigi bani online prin aceste metode sa ne spuna si noua, celor care inca nu cred ca se poate.

Poate cineva profita pe seama acestor companii, da companiile care trimit trafic spre situl tau sau fac SEO. Ei pot cumpara trafic de la aceste mlm-uri apoi i-l trimit spre tine, dublind pretul.

Eu nu cred in ce mi se spune asa ca imi doresc dovezi. Daca este cineva din cei care prezinta afaceri de genul asta pe facebook si fac si bani din aceasta sa ne prezinte un cec de la banca, ceva dovezi clare prin care ei arata ca au lucrat si acum scot bani.

Dar asa doar vorbe, ca vino in echipa mea si o sa cistigam pe rupte, nu merge.

Tu cistigi bani online arata-ne si noua o modalitate!

Si pe final mi-am adus aminte de o vorba, nu vreau sa supar pe nimeni: Mama prostilor e mereu insarcinata, dar a credulilor are tot timpul gemeni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *