Cea mai bună strategie de marketing din lume

Posted on
Cea mai bună strategie de marketing

Cea mai bună strategie de marketing din lume este relativă:cei mai buni clienți ai tăi. cred în tine atât de puternic încât se simt obligați să le spună altor oameni cât de mare esti.

Deci, cum faci ca lumea să te vorbeasca de bine? Indiferent in ce domeniu activezi, o să fii vorbit de bine dacă ai 4 obiceiuri:

  1. Arată la timp
  2. Fă ce spui
  3. Finalizează ceea ce începi
  4. Spune te rog și vă mulțumesc

Destul de simplu, nu? Chiar pentru copii 🙂 Cu toate acestea, un număr surprinzător de antreprenori nu practică aceste obiceiuri și, prin urmare,ratează recomandări din motive pe care nu le vor auzi niciodată.În schimb, atunci când faci aceste obiceiuri o parte sigură a comportamentului tău, clientela ta te va îndruma către oportunități mai mari și mai bune și vei simți personal, responsabilitatea pentru a te ajuta să devii mai de succes.

De ce aceste obiceiuri funcționează atât de consistent? Pentru că demonstrează respectul și aprecierea față de ceilalți.

Mulți oameni foarte inteligenți, fermecători și calificați nu primesc noi afaceri, deoarece sunt, de asemenea, aroganți, și lipsiți de griji. Chiar dacă există orice motiv logic de a lucra cu cineva datorită acreditărilor sau expertizei sale, vom continua întotdeauna să favorizăm persoana de care ne place – și obiceiurile de mai sus reprezintă o modalitate sigură de a obține și de a menține o aprobare din partea clientului.

Practică aceste obiceie zilnic. Făle parte din comportamentul tău personal și vei fi în permanență recompensat cu noi oportunități de afaceri.

Cu atât de multe opțiuni pe piață astăzi, puteți fie să vă deplasați spre fund și să concurați pe preț, fie puteți crea o experiență extraordinară.

Oferiți clienților dvs. o experiență de primă clasă de fiecare dată când aceștia interacționează cu afacerea dvs.

Nu mai cauta cea mai bună strategie de marketing. Ea este la indemîna oricui. Respectă clientul iar el o sa te multumească insutit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *