Ce ai face daca ai avea un miliard de dolari?

Posted on
un miliard de dolari

Ce sa faci cu un miliard de dolari?

Citeam un articol pe Forbes despre marii bogati ai lumii si despre cit banarit au ei… Si ma gindeam, daca as avea miliard de dolari, ce a-s face cu ei?

Imi este greu sa cred ca intr-o viata de om ai putea cheltui, tocmai un miliard de dolari sau de euro.

Deci sa zicem ca ai o viata sociala-normala. Nu te duci in cazino. Nu dai un milion primului intilit. Nu pierzi banii pe “afaceri” fara valoare.

Eu personal, nu am idee cum sa cheltui un miliard de dolari. Sa zicem ca cumpar o casa de elita cu 10 milioane, imi mai cumpar 10 masini. Una scumpa, sa zicem un Ferrari in editie limitat, Ferrari Pininfarina Sergio .Ferrari Pininfarina Sergio Sia alte 9 masini, de cite 100000$ Porsche, Mercedes, Bmw, Lexus.

Deci am pina acum: casa-10 mln, Ferrari-3mln, Alte masini a cite 100 mii-aproape un milion.

Am 14 milioane. dar ramin cu inca 986 milioane.

Merg in vacanta de lux, maninc doar in restaurante …

Daca ramin cu 986 milioane, si daca as trai 80 de ani, si sa zicem ca incep sa cheltui de la 20 de ani, deci 60 de ani de cheltuiala. Ar trebui sa cheltui cite 16,5 milioane pe an aproximativ cite 45000 de $ pe zi. 🙂

Si totusi nu am idee cum mama naibii as putea sa cheltui zilnic cite 45000$. Poate o sa-mi fie interseant primii 2-3 ani dar dupa o sa ma satur de cheltuit.

Cine ma poate ajuta, daca ai avea un miliard de dolari in cont,azi, ce ai face cu ei. Cum ai trai viata si cum i-ai cheltui pe toti intr-o singua viata. Viseaza doar pentru tine si nu te gindi ca as lasa ca mostenire copiilor 99% din acesti bani.

Scrie-mi un comentariu aici sau pe Facebook si spune-mi cum ti-ai trai viata daca ai avea un miliard de dolari!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *